Referenties die wij mochten ontvangen

Wij worden er blij van

Ik heb vannacht heerlijk geslapen in mijn nachtjurkje! De stof voelt lekker zacht en het kant zo’ n luxe gevoel….
Ga nu sparen voor een ochtendjasje, dat lijkt mij zo fijn wanneer je zomers op het terras gaat ontbijten.

Ik ben verslaafd!!

Ilse M.

Voor mij 5 sterren: charmant, zachte stof, mooie kleuren / modellen. Fantastisch origineel cadeau.

25

Pim G. - via Facebook

Hoi Astrid………wat een kadootje! Het begint al met een mooie geschenkverpakking. Heerlijk zacht super met de afwerking met kant en t zit top. En dan nog een waszakje erbij, het is helemaal goed.

Fabienne de V.

Ik ben super blij met mijn eigen Nighties. Ik bestel deze nu voor mijn schoonzus in Zwitserland als cadeau voor haar verjaardag. Hopen dat zij net zo blij is. 25

Esther P. - via Facebook

Ik, die nooit van de nachtkleding was, vind met name deze ultra-zachte stof zo geweldig!! Eindelijk hippe nachtmode dat OOK nog eens heerlijk draagt. Zeker een aanrader als je ook op vakantie gaat. Hotel, camping….het kan overal gezien worden!

Maartje van W.

Al 2 nachten als een roosje geslapen in mijn nieuwe nachtjurkje. Nu eentje met lange mouwen gekozen en in het voorjaar wordt het één met korte mouwtjes.

Susanne

Mijn nachtjurkje ontvangen. Wat een heerlijke stof en mooi ingepakt zeg, echt een cadeautje! Jammer dat het nog geen avond is..

Laura B.

Mooi nachtjaponnetje gekocht voor m’n liefste. Schot in de roos.

Willem J

Hoi, mijn bestelling is vandaag binnengekomen en is super mooi! Prima pasvorm, heerlijk materiaal en mooie kleur! Groet Brigitta

Brigitta K.

Ha Astrid,

Je zag aan mijn naam dat het niet voor ‘eigen gebruik’ is? : )  Geweldig dat je het zo verzonden hebt. Ik dacht nog dat ik dat ergens had moeten vragen.  Mijn complimenten houden ook niet op: nogmaals, grandioze service.

Jan-Peter K.

TOELICHTING: Als je als man een bestelling plaatst, dan verpakken we de luxe geschenkdoos alvast in cadeaupapier voor je. Gratis. The perfect gift… ready to give!

Van mijn allerliefste een Nighties jurkje gehad voor Valentijnsdag, super lief, super mooi, super zacht. Dank je lieffie, hou van je x

Danielle E.

Mijn zwarte Noa is SUPER!! Perfecte pasvorm & een heerlijke stof. Ben er blij mee! Dank je wel!

Anita

My dream came true… wat een heerlijk zacht comfortabel nachtjurkje is Nadine! Eindelijk na al die jaren heb ik iets gevonden waarin ik net zo lekker slaap als wanneer ik niets aan heb. In het weekend lekker lui ochtendjasje Nicole eroverheen, kop koffie en een boek… voelt zoo goed!

Yvette V.

“heerlijk zacht”

“echt een cadeautje”

“prima pasvorm”

“mijn vrouw was heel blij verrast”

“fijne ochtendjas”

“eindelijk comfy én elegant gecombineerd”

Zoek niet verder. Je ideale nachtset vind je bij Nighties Dreamwear

DoosDeksel_clipped_rev_1

bestel direct online

** IN OPHEFFING ** KASSA GESLOTEN ** AFREKENEN VIA WEBSHOP NIET MOGELIJK ** LET OP: Is jouw Nighties nog wel in de juiste kleur en maat beschikbaar? Fijn! Stuur dan een e-mail naar astrid.220@hotmail.com en ontvang je Nighties met 60% korting op vermelde prijs. Sluiten